Tuotteistamisen, myyntityön ja Leanin koulutukset Tampereella ja koko Suomessa

Yhteystiedot

Muut koulutuspalvelumme kattavat tuotteistamisen, myyntityön ja Lean-filosofian perusteiden koulutukset. Stima tarjoaa vahvaa asiantuntijuutta organisaatiosi käytäntöjen tehostamiseen matkalla kohti entistä parempaa menestystä. 

Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Tampereella, josta käsin järjestämme koulutuksia ympäri Suomen. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä.

Tuotteistaminen

Tuotteistamisen tuloksena asiantuntemus tai osaaminen jalostuu myynti-, markkinointi- ja toimituskelpoiseksi palvelutuotteeksi. Tuotteistettu tuote tai palvelu erottuu aina edukseen. Vaikka yrityksen työntekijät vaihtuisivat, osaavat uudet työntekijät tuottaa silti yhtä laadukasta jälkeä kuin edeltäjänsäkin.


Tuotteistus voi olla palveluiden paketointia ostajalle houkuttelevaksi. Mitä enemmän omaa tarjontaa pystyy monistamaan, sitä pienemmät ovat tuotanto- ja myyntikulut. Tämä ei tietysti ole mitään uutta kenellekään, joka on ollut aineellisten hyödykkeiden liiketoiminnan kanssa tekemisissä. Uutta on se, että myös palveluita kannattaa pyrkiä vakioimaan.

Anna meidän auttaa sinua oppimaan lisää tuotteistamisesta ja ottamaan siitä kaikki hyöty irti organisaatiosi toiminnassa.

Kysy lisää koulutuksista!

Myyntityö

Asiakkaasi eivät halua ostaa ainoastaan tuotteita ja palveluita, vaan he haluavat ostaa niiden avulla saavutettavaa lisäarvoa ja hyötyä. Nosta siis omaa ja yrityksesi rimaa ja ryhdy myymään asiakkaillesi pelkän tuotteen sijaan arvoa ja hyötyjä. Myyjän tuoman lisäarvon korostuminen jää taatusti asiakkaan mieleen positiivisesti, joten siihen kannattaa panostaa.

Myynti on liian tärkeä asia jätettäväksi yksin myyjille. Kaikki organisaatiossa toimivat ovat myyjiä.

Hyödyt

  • Opit ymmärtämään, mikä vaikuttaa asiakkaan kokemukseen palvelusta.

  • Osaat havainnoida asiakaspalveluprosessia asiakkaan näkökulmasta.

  • Saat konkreettisia työkaluja käytännön työhösi.

  • Kehityt uudelle tasolle asiakaspalvelussasi.

Myynnin koulutus sisältää Extended DISC -analyysin.

Kysy lisää koulutuksista!
Yhteydenottokuvake

Haluatko menestyä ottamalla hyödyn irti tuotteistamisesta tai ratkaisukeskeisestä myyntityöstä? Kysy lisää koulutuksistamme Tampereella tai muualla Suomessa!

Yhteydenottoon