Palvelukoulutukset Tampereella ja koko Suomessa – asiakaspalvelu ja palvelumuotoilu kärkituotteina

Yhteystiedot

Tarjoamme palvelukoulutuksia vahvalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella erityisesti asiakaspalvelun ja palvelumuotoilun aihepiireistä. Osaamisalojamme ovat myös myyntityö, tuotteistaminen ja Lean-filosofia. Yrityksemme kotipaikka sijaitsee Tampereella, mutta tarjoamme laadukkaita koulutuksia kaikkialle Suomeen.

Räätälöityä koulutusta organisaatioille

Tarjoamme yrityksille ja julkiselle sektorille koulutusta Tampereella, pääkaupunkiseudulla sekä kaikkialla muualla Suomessa. Tuomme koulutuksen sinne, missä sitä tarvitsette. Koulutukset voivat olla muutaman tunnin mittaisia tai pidempikestoisia – juuri niin kuin yrityksellesi parhaiten sopii.

Räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeidenne mukaan. Organisaation henkilökunnan osaaminen, toimialan erityisvaatimukset ja monet muut kysymykset ovat asioita, jotka kartoitamme ennen koulutusta. Panostamme asiantuntevasti jokaiseen järjestämäämme koulutukseen löytääksemme parhaat mahdolliset toimintatavat juuri sinun yrityksellesi. Kuuntelemme toiveitasi ja vastaamme organisaatiosi tarpeisiin.

Monipuoliset koulutussisällöt

Olemme erikoistuneet erityisesti asiakaspalvelun ja palvelumuotoilun kouluttamiseen. Tarjoamme asiantuntevaa koulutusta myös myyntityöstä, tuotteistamisesta ja Leanin hyödyntämisestä erilaisissa työtehtävissä. Stima tarjoaa apua myös tekstintuottamiseen ja kielenhuoltoon liittyviin asioihin, kuten asiakirjojen oikolukuun ja stilisointiin sekä markkinoinnin ja myynnin tekstien laatimiseen. Koulutuksemme perustuu vahvaan käytännön kokemukseen, monipuoliseen koulutustaustaan sekä pedagogiseen osaamiseen. 


Tutustu tarkemmin koulutuksiimme ja kysy tarvittaessa lisää. Räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan koulutuksen.

Miltä palvelu näyttää asiakkaan silmin? Koulutuksen avulla saat työkaluja palveluiden kehittämiseen asiakkaan näkökulman huomioiden.

Mitä asiakas kokee asioidessaan organisaatiosi kanssa? Koulutuksen avulla löydät keinoja, joilla parannat palveluasi ja tuloksiasi entisestään.

Järjestämme koulutusta myös myyntityöstä, tuotteistamisesta ja Lean-filosofian perusteista.

Tutustu myös blogiimme

Julkaisemme blogissamme ajankohtaisia kirjoituksia, jotka liittyvät koulutuksiemme aihepiireihin. Jos siis haluat oppia lisää palvelumuotoilusta, asiakaspalvelusta, tuotteistamisesta, myynnistä tai Leanista, tutustu blogikirjoituksiimme.

Siirry blogiin
Yhteydenottokuvake

Stima tarjoaa palvelukoulutukset yrityksille ja julkiselle sektorille Tampereelta kaikkialle Suomeen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottoon