Palvelukoulutukset – asiakaspalvelu ja palvelumuotoilu kärkituotteina

Yhteystiedot

Räätälöityä koulutusta organisaatioille

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille räätälöityä koulutusta. Tuomme koulutuksen sinne, missä sitä tarvitsette. Koulutukset voivat olla muutaman tunnin mittaisia tai pidempikestoisia – juuri niin kuin teille parhaiten sopii.

Räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeidenne mukaan. Organisaation henkilökunnan osaaminen, toimialan erityisvaatimukset ja monet muut kysymykset ovat asioita, jotka kartoitamme ennen koulutusta. Kuuntelemme toiveitasi ja vastaamme organisaatiosi tarpeisiin.

Monipuoliset koulutussisällöt

Olemme erikoistuneet erityisesti asiakaspalvelun ja palvelumuotoilun kouluttamiseen. Tarjoamme asiantuntevaa koulutusta myös tuotteistamisesta. Saatte apua myös tekstintuottamiseen ja kielenhuoltoon liittyviin asioihin, kuten asiakirjojen oikolukuun ja stilisointiin sekä markkinoinnin ja myynnin tekstien laatimiseen. Koulutuksemme perustuvat vahvaan käytännön kokemukseen, monipuoliseen koulutustaustaan sekä pedagogiseen osaamiseen. 


Tutustu tarkemmin koulutuksiimme ja kysy tarvittaessa lisää. Räätälöimme mielellämme juuri teille sopivan koulutuksen.

Miltä palvelu näyttää asiakkaan silmin? Koulutuksen avulla saat työkaluja palveluiden kehittämiseen asiakkaan näkökulman huomioiden.

Mitä asiakas kokee asioidessaan organisaatiosi kanssa? Koulutuksen avulla löydät keinoja, joilla parannat palveluasi ja tuloksiasi entisestään.

Järjestämme koulutusta myös myyntityöstä, tuotteistamisesta ja Lean-filosofian perusteista.

Tutustu myös blogiimme

Julkaisemme blogissamme ajankohtaisia kirjoituksia, jotka liittyvät koulutuksiemme aihepiireihin. Jos siis haluat oppia lisää esimerkiksi palvelumuotoilusta, asiakaspalvelusta, tuotteistamisesta tai Lean-ajattelusta, tutustu blogikirjoituksiimme.

Siirry blogiin
Yhteydenottokuvake

Stima tarjoaa palvelukoulutukset yrityksille ja julkiselle sektorille – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottoon