Koulutuspalvelumme ovat saatavilla Tampereelta käsin kaikkialle Suomeen

Yhteystiedot

Ammattitaitoiset Stiman kouluttajat ja koulutuspalvelut Tampereelta ovat käytettävissäsi koulutustilaisuuksissa kaikkialla Suomessa. Tutustu kouluttajiimme ja kysy tarvittaessa lisää!

Taustalla vahva ammattitaito

Työelämä muuttuu kovalla vauhdilla. Joskus on hyvä pysähtyä hetkeksi ja katsoa, ovatko omat taidot ajan tasalla. Siinä kouluttajamme voivat olla apunasi. Osaamme auttaa sinua vahvistamaan nykyistä osaamistasi ja opettaa uusia ajattelutapoja ja taitoja.

Kouluttajillamme on koulutuksen ja erilaisten työkokemusten mukanaan tuoma monipuolinen ammattitaito, jonka ansiosta koulutuksemme ovat ajan hermolla ja kiinni tämänpäiväisen työelämän tarpeissa.

Kouluttajamme ovat erikoistuneet asiakaspalvelun, myyntityön, palvelumuotoilun sekä tuotteistamisen Leanin koulutukseen.
Palveluihin kuuluvat myös oikeakielisyyteen ja markkinointiviestintään liittyvät asiat, kuten kielenhuolto, oikoluku ja tekstien sisällöntuotanto.

Stima auttaa yrityksiä menestymään. Tarjoamme koulutus- ja konsultointipalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille, Tampereelta koko Suomeen. 

Raija Kämäräinen

Raija Kämäräisellä on muun muassa hallintotieteiden maisterin ja kauppatieteiden kandidaatin koulutus Tampereen yliopistosta. 


Hänellä on myös erittäin vahva käytännön kokemus työstä myynnin ja markkinoinnin parissa. Koulutustehtävissä Raija on toiminut vuodesta 1999 alkaen.

Inka Kämäräinen

Inka Kämäräinen on puolestaan yrityksemme nuori osaaja, jolla on yliopistokoulutus Tampereen yliopistosta suomen kielestä, kirjallisuudesta ja markkinoinnista. 


Inkalla on myös kansainvälistä koulutusta ja kokemusta Aasian kulttuureista sekä koulutusta matkailualalta. 


Inkan ominta alaa ovat asiakirjat, esitetekstit, kielenhuolto, oikoluku, markkinoinnin ja myynnin tekstit, stilisointi, tiedotteet, tiivistelmät ja yhteenvedot.

Yhteydenottokuvake

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous koulutuspalveluistamme, jotka ovat saatavilla Tampereen lisäksi koko Suomessa!

Yhteydenottoon